Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: COFFEE BAR „LIFE“ ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

Home

Coffee bar „Life“ има потреба од девојки за работа.

Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 222 367