strumica denes logo

ВО СТРУМИЧКО СЕ ВРАБОТУВААТ ХИГИЕНИЧАРКИ И ХИГИЕНИЧАРИ – „ЏОГЕРКА“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 071/310-220

Автор:

Датум:

јули 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Агенцијата за професионално чистење и дезинфекција „ЏОГЕРКА“ вработува:

– ХИГИЕНИЧАРКИ
– ХИГИЕНИЧАРИ

Сите заинтересирани може да се јават на: 071/310-220 или на мејл: dzogerka@gmail.com