strumica denes logo

НА 22 ЈУНИ МОТОРЏИСКА ЗАБАВА ВО СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРАНА ОД „ПОТФАТ МЦ“

Автор:

Датум:

јуни 18, 2024

Автор:

Датум:

јуни 18, 2024

На 22 јуни, моторџискиот клуб „Потфат МЦ“, организирана моторџиска забава во Струмица со музика и многу дружење. Сите оние кои се заинтересирани за повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 690 995 – Миле.