strumica denes logo

РИСТО МАНЧЕВ: ВЕЧЕРВА БОСИЛОВО ПОКАЖА КАКО ИЗГЛЕДА ПОБЕДНИЧКА АТМОСФЕРА!

Автор:

Датум:

октомври 10, 2021

Автор:

Датум:

октомври 10, 2021

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Вечерва Босилово покажа како изгледа победничка атмосфера. Вечерва Босилово потврди дека бројот 7 е победничкиот број на овие локални избори. Луѓето во Босилово знаат кој ќе ги донесе ПРОМЕНИТЕ преку ПРОЕКТИ и ќе ги однесе во нови ПОБЕДИ. Заедно да создадеме НОВА ИДНИНА за сите во Босилово.