strumica denes logo

ЕЛИ ПАНОВА Е КАНДИДАТ ЗА ПРАТЕНИК НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ИЗБОРНАТА ЕДИНИЦА 4!

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Автор:

Датум:

март 28, 2024

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одржа седница, а во овие моменти привршува и седницата на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ каде се усвоени пратеничките листи на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за наредните парламентарни избори.

Струмичанката Ели Панова повторно заслужено се најде на листата за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единица 4.

Во изјава за Струмица Денес, Панова изјави дека ова ќе биде голема победа на ВМРО-ДПМНЕ не само во Изборната единица 4, туку и во цела Македонија!

Инаку, Ели Панова е Магистар по деловно право, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, заменик координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, поранешна претседателка на Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Струмица и поранешен член на ИК на Унија на Жени.