strumica denes logo

ЗА ПРВПАТ ВО СТРУМИЦА: „ЌОШЕ“ ГО ОТВАРА ПРВИОТ КАФЕ ШТАНД ВО ГРАДОТ!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 8, 2018

Категории:

Култура

 

Со задоволство ви го најавуваме отварањето на првиот кафе штанд во градот – Ќоше Fresh – лоцирано на шеталиштето по Струмичкото корзо. Ако едноставно ‘не ве фаќа место’ ова е совршена прилика да си купите 100% organic овошен сок или пак вкусен сладолед и кафе додека се шетате.

Првото кафуле Ќоше #1 продолжува со работа – со полна пареа! ✊

Да го започнеме оваа лето освежително! ☕🍨🍹

 

Ве очекуваме!

– Ќоше Team ❤

Facebook : https://www.facebook.com/CoffeeToGoKjoshe/

Instagram : https://www.instagram.com/coffee_to_go_kjoshe/