strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: ПЕЛИСТЕРКА АД ПОДРУЖНИЦА СТРУМИЦА БАРА СЕЗОНСКИ ДИСТРИБУТЕР НА 6 МЕСЕЦИ!

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Пелистерка АД подружница Струмица има потреба од сезонски дистрибутер на 6 месеци. Потребно е лице со возачка категорија Б. Број за контакт: 071260177