strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: МАГАРЕ ЗАТВОРЕНО ВО ГЕПЕК НА АВТОМОБИЛ БЕЗ РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ!

Автор:

Датум:

мај 12, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 12, 2018

Категории:

Култура

Читателите не престануваат да ни испраќаат фотографии на сите гледаме дека животните се повеќе се измачувани во Струмица. Пред 20 минути ни пристигна оваа фотографија на која читателот вели дека освен тоа што магарето било затворено во гепек на автомобил, истиот автомобил возел и без регистарски таблици.