strumica denes logo

(ВИДЕО) ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ-СТРУМИЦА СО НОВА АКЦИЈА: 100 ПРОИЗВОДИ ДО -50% ПОПУСТ!

Автор:

Датум:

април 19, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 19, 2018

Категории:

Култура

Здравец Маркети-Струмица не престануваат со позитивните организирани акции за нивните потрушувачи. Овојпат станува збор за нешто поразлично. Тоа е акција која ќе трае 10 дена од 20.04 до 29.04- 100 производи до -50% попуст. Затоа побрзајте и уживајте во акцијата. Во продолжение погледнете го видеото: