strumica denes logo

(ВИДЕО) Сузана Гавазова во најновото издание на шоуто „Улица Македонија“ на ТВ 24

Автор:

Датум:

мај 11, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 11, 2018

Категории:

Култура

Од Струмица и струмичките кафеани во околината, директно под рефлекторите на големата сцена… За патот на фолк ѕвездата, македонските фолк фестивали, конкуренцијата, естрадата, предизвиците и опасностите што ги носи професијата во животот на една фолк пејачка, за кариерата во и надвор од Македонија…

За семејството и животот во Шведска, за теретаната и тетоважите, за провокацијата и имагинацијата, за сето она што го слушнале за неа, ама не сте знаеле дали е тоа така или не е, за сите трачеви, озборувања, шпекулации, вистини и верувања… За Сузана Гавазова онаква каква што мислите дека ја знаете, а всушност не ја познавате…

Од неа самата во новото издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“, премиерно оваа сабота, 12 мај 2018 во 14.35 часот на ТВ 24. Не пропуштајте!