(ВИДЕО) СТРУМИЧКИОТ РАПЕР ВЛАДО ЈО СО НОВ ВИДЕО ЗАПИС НАСЛОВЕН „КРУГ“

април 19, 2018

Струмичкиот рапер Vlado’Yo со нов видео запис на песната насловена KRUG го најавува својот проект исто така насловен KRUG. Приказна претворена во стихови на самиот артист. Песната е соработка со продуцентот Druggy од Скопје која е и водечка песна на проектот KRUG. Песната е снимена во Студио Лудус, текстот е на Vlado’Yo, а за инструментал, микс и мастер е одговорен Druggy.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ