Home

Perdormire
Култура

ШЕРИФОВИЌ И БРЕНА ПРИСТИГНАА ВО СТРУМИЦА: ЗА ЕДЕН ЧАС СТАРТУВА ГОЛЕМАТА ЗАБАВА!

Home

Како што објави официјалната страница на СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ-Марија Шерифовиќ и Лепа Брена пристигнаа во Струмица каде и двете вечерва ќе настапат на големата сцена. Забавата стартува за неполн еден час, а се очекува бројките да бидат многу поголеми за разлика од минатите години, односно да се постигне рекордот на посетеност!