strumica denes logo

СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН СТАН ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ КАЈ СОБРАНИЕ!

Автор:

Датум:

мај 30, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 30, 2018

Категории:

Култура

Издавам комплет реновиран и сосема ново наместена гарсониера во строг центар во Градски ѕид 27м2 кај Собрание во Скопје, со клима и парно, 200 евра месечно. Контакт: 070547790