strumica denes logo

СЕ БАРА ПРОФЕСОР ПО БИОЛОГИЈА КОЈ ЌЕ ОДРЖИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ ЗА ДРЖАВНА МАТУРА!

Автор:

Датум:

јуни 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 4, 2018

Категории:

Култура

 

Ученик од Струмица бара професор по Биологија кој ќе одржи подготвителни часови за државна матура. Сите оние кои се заинтересирани може слободно да не исконтактираат во порака.