strumica denes logo

Саниран потпорниот ѕид на поројот „Крушевска Република“

Автор:

Датум:

јуни 1, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 1, 2018

Категории:

Култура

Општина Струмица изврши итна санација на потпорниот ѕид кој што беше оштетен на поројот „Крушевска Република“. Санирана е површина во должина од 22 метри, а освен санацијата на ѕидот ќе се изврши санирање и на оштетениот асфалт на површина од околу 25 метри квадратни.