strumica denes logo

РЕНТ А КАР „ЕУРО СКАЛА“-СТРУМИЦА СЛАВИ ПЕТ ГОДИНИ ОД СВОЕТО УСПЕШНО ПОСТОЕЊЕ И ПРОФЕСИОНАЛНО РАБОТЕЊЕ!

Автор:

Датум:

јуни 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 4, 2018

Категории:

Култура

Кога сакате да возите удобно и без да се грижите , постои само еден паметен избор Рент а кар” Еуро Скала” Струмица .Отворивме со цел да се постават нови стандарди и да се понуди сосема нова димензија на автомобили.Кога ја создадовме нашата флота ,ние се раководевме од идејата дека возилата од нашата понуда ги задоволуваат сите барања на физички и правни лица.

Поминаа веќе 5 години од формирањето на нашата компанија и сакаме да се заблагодариме на сите наши лојални клиенти за нивната подршка и доверба.Нашата компанија има драстично подобрување во квалитет и изборот на возила. Кога започнавме, ние имавме само 8 возила , спремни за резервација. Сега, после 5 години нудиме 35  автомобили,разновидни модели,брендови, со прекрасен квалитет и избор,за потребите на сите наши клиенти. Како и секогаш, може да го изнајмите возилото кое најмногу ви одговара. Ви помагаме да го пронајдете вистинското возило за вистинската цена, при што самиот процес на изнајмување е максимално поедноставен.

Се надеваме дека уште многу години ќе ја имаме честа да ви нудиме  квалитетни, луксузни и возила за секакви ваши потреби. Бидејки ние секогаш се стремиме да го обезбедиме најдоброто за нашите клиенти.Ние не застануваме тука ,благодарни сме што ни ја подржавте идејата,продолжуваме понатаму со ваша подршка и со нови идеи и нови предизвици.Да дочекаме уште многу година заедно ,НЕКА НИ Е СРЕКНО 5 ГОДИШНО ПОСТОЊЕ, СЕКОГАШ ТАМУ КАДЕ ШТО СТЕ ВИЕ.