strumica denes logo

Човекот што го крена Балканот на нозе – Амар Гиле на 11 мај концерт во ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 7, 2018

Категории:

Култура

Со oсобена чест и задоволство преку порталот Струмица Денес ви го најавуваме концертот на дечкото што го крена Балканот на нозе – Амар Гиле. На 11 мај со почеток од 21:00 часот Амар Гиле ќе го одржи својот концерт во ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ во Скопје. Не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете дел од забавата!

ЛИНК ОД ЕВЕНТ: https://www.facebook.com/events/1987348734914981/