strumica denes logo

ПОЧИНА ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ, МОМЧЕТО ЗА КОЕ ДОНИРАШЕ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА-НЕКА ПОЧИВА ВО МИР!

Автор:

Датум:

јуни 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 10, 2018

Категории:

Култура

 

Пред малку до нашата редакција пристигнаа информации дека Игор Геленчев, момчето за кое донираше цела Македонија почина…Рековме дека следната објава поврзана со него ќе биде позитивна, но за жал не го дочекавме тоа. Нека почива во мир…