strumica denes logo

ОГЛАС: СЕ БАРА ЕДНОСОБЕН СТАН ИЛИ ГАРСОЊЕРА НА БИЛО КОЈА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

Се бара еднособен стан или гарсоњера на било која локација во Струмица за изнајмување. Сите оние кои имаат понуди може да ни ги испратат во порака.