strumica denes logo

ОГЛАС: ДРУШТВОТО ЗА ПРИОЗВОДСТВО МЕТАЛ КГ ДООЕЛ ВРАБОТУВА-ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ВО ОБЈАВАТА!

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Друштвото за производство МЕТАЛКГ ДООЕЛ има потреба од вработување на БРАВАРИ за погон за производство и монтажа на бравариа и лимариа и работници за работан во погон за алуминиум и пвц.(Со работно искуство)

-mail адреса: metalkg@t.mk со назнака на позицијата, лично во седиштето на Метал КГ секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот или побарајте повеќе информации на тел. 070324567;03434696