strumica denes logo

Музеј Струмица ќе потроши 12 илјади евра за привремени вработувања

Автор:

Датум:

април 12, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 12, 2018

Категории:

Култура
????????????????????????????????????

Национална Установа Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј- Струмица објави оглас за доделување на договор за набавка на услуги за привремени вработувања.

Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 745.272  денари или околу 12 илјади евра.

Критериум за доделување на договорот е најниската цена.

Целата набавка може да ја видите ТУКА.