strumica denes logo

MEGAMAX MOBILE-СТРУМИЦА ГИ ИЗНЕНАДИ СЕМЕЈСТВОТО СЕРАФИМОВИ СО НОВ ТЕЛЕФОН САМСУНГ А3 2017!

Автор:

Датум:

мај 23, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 23, 2018

Категории:

Култура

 

MEGAMAX MOBILE-Струмица ги изненади семејството Серафимовски со нов телефон А3 2017. Наградната игра продолжува и во месец мај. Со секој купен производ над 500 денари станувате учесник во наградната игра за месец мај. MEGAMAX MOBILE-Струмица се наоѓа наспроти „Црвена Ружа“ на булеварот кај ВИП И Т-МОБИЛЕ и Радовиш на главната улица до судот.