strumica denes logo

МАКЕДОНСКА ПОШТА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА – ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ЦЕЛОСНИОТ ОГЛАС!

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Култура

Подружница ЦРПС Струмица, шалтерски работник -два извршители. Кандидатот треба да има 4-ти степен на образование – средно ПТТ, средно економско, гимназија или друго средно училиште, со или без работно искуство.