strumica denes logo

Какво време се очекува за 1 мај?

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

За 1 мај ќе врне дожд. Времето ќе биде облачно и со значително пониски температури кои ќе се движат околу 19 степени.

Утрото ќе биде студено. Утринските температури ќе бидат ниски и ќе се движат од 4 до 6 степени.

Од 28 април до 3 мај се очекуваат врнежи од дожд кои ќе се интензивираат.