strumica denes logo

ИЗГУБЕН Е НОВЧАНИК СО ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ И ПАРИ КАЈ УЧИЛИШТЕТО „САНДО МАСЕВ“-СТРУМИЦА

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура
 Денеска е изгубен новчаник кај основното училиште „Сандо Масев“-Струмица. Во него имало околу 10.000 денари, лична карта, кредитни картички и здравствена картичка. Следува награда за оној кој го има пронајдено.
КОНТАКТ:078 343 716