strumica denes logo

ИТНО СЕ БАРА ЛИЧНОСТ КОЈА ДОБРО ГО ПОЗНАВА СЛОВЕНЕЧКИОТ ЈАЗИК ЗА ДРЖЕЊЕ ЧАСОВИ!

Автор:

Датум:

април 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 10, 2018

Категории:

Култура
????????????????????????????????????

Итно се бара личност од Струмица која добро го познава словенечкиот јазик за држење на индивидуални или групни часови. За повеќе информации исконтактирајте го следниот телефонски број 077-830-799