ГРАЃАНСКИ СОБИР НА 12 ЈУНИ ВО СТРУМИЦА – ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЗАБРАНА НА ЗАПРЕЖНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА!

јуни 4, 2018


Со почеток во 18:00 часот на 12 јуни во Струмица во Домот на Арм ќе се одржи Граѓански собир – Иницијатива за забрана на запрежни и нерегистрирани возила во Струмица. Поканет е секој кој сака да присуствува на собирот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ