strumica denes logo

ГЕСТ ЗА ПОЗДРАВ: СПАСЕНА МАЛА СРНИЧКА ОД ВОЛЦИ ВО СТРУМИЧКО!

Автор:

Датум:

мај 11, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 11, 2018

Категории:

Култура

Вчера во Ново Село спасена е мала срничка од страна на Илија Митрев. Мајката на срничката била нападната од два волка но тој ги спречил да ја нападнат и малата срна. Таа ќе биде одгледана кај ловочуварот Наке Митревски. Браво!