strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ВО СТРУМИЦА СЕ ЧИТАА 12 СТРАДАЛНИ ЕВАНГЕЛИЈА-РАСПЕТИЕ ХРИСТОВО!

Автор:

Датум:

април 5, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 5, 2018

Категории:

Култура