strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) УШТЕ РАЗМИСЛУВАТЕ КАДЕ ДА ГИ НАПРАВИТЕ ВАШИТЕ ПОСЕБНИ МОМЕНТИ ПОУБАВИ? ХОТЕЛ ЕМИ Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР!

Автор:

Датум:

април 12, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 12, 2018

Категории:

Култура

Неповторливиот амбиент, одличната храна, врвната услуга ќе бидат надополнување на Вашите спомени кои ќе ги понесете од овде, додека ги создавате приказните во кои се слави животот радоста, среќата, успесите, љубовта.

За комфорот и пријатниот престој на гостите” Emi Ekskluziv “го има следното:

Климатизиран според најсовремената технологија која ја имплементира светски познатата фирма „HITACHI“ Салата е исклучително акустична со релаксирачки бои и тонови Ви овозможуваме амбиентално осветлување прилагодено според потребите на гостите и настанот кој се одржува Размислувавме и за нашите најмали гости – децата, затоа создавдовме место кое ќе биде само нивно, опремено со нешта кои ќе им го зарджат вниманието и ќе им ја разбудат креативноста.. За безбедност на Вашите возила комплексот располага со сопствен паркинг.