strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ОД ДЕНЕСКА, АУТОТИМ ЗАЕДНО СО МАТАШОП ЌЕ ГО РАЗУБАВУВААТ ВАШИОТ АВТОМОБИЛ!

Автор:

Датум:

април 17, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 17, 2018

Категории:

Култура


Како што спомнавме и во самиот наслов, од денеска Аутотим заедно во соработка со Маташоп ќе се погрижат вашиот автомобил да изгледа поубаво и поудобно. Односно, тие ќе го креираат вашиот автомобил со:

ЛЕД СВЕТЛО
ПОЗИЦИИ ИНТЕРНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
БРАНИЦИ
ПРАГОВИ
ПАТОШНИЦИ
ЗВУЧНИЦИ
РАДИЈА
и многу други работи кои се му потребни на вашиот автомобил. Затоа побрзајте и уверете се во нивниот квалитет и добрата услуга. Во продолжение погледнете ги фотографиите: