Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НЕЗАБОРАВЕН НАСТАН НА ТИАНДЕ-СТРУМИЦА ВО ВИЛА ПАРК!

Home
Во просториите на Хотел Вила Парк, ТианДе -Струмица синоќа организираше Гала презентација предводена од сафирен директор во компанијата Нели Павлова која специјално допатува од Пловдив – Р.Бугарија. Жената која овој бренд го има раширено во повеќе европски држави, синоќа го претстави и на струмичани кои беа восхитени од овој неповторлив настан.Сето тоа успешно го организира ТианДе тимот од Струмица на чело со Директорот во оваа компанија Костадин Цветанов.