strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НАЈКВАЛИТЕТНИОТ ОКОВ ЗА МЕБЕЛ ВО СТРУМИЦА СЕ НАОЃА ВО ДАНТИ-КОМЕРЦ!

Автор:

Датум:

мај 23, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 23, 2018

Категории:

Култура

Најквалитетниот оков за мебел во Струмица со сигурност ќе го пронајдете во ДАНТИ-КОМЕРЦ! Оковот е незаменлив дел од мебелот кој му дава функција и употребна вредност.

ДАНТИ-КОМЕРЦ нуди шарки, водилки, движни механизми, лизгачки системи за врати, ситен оков и сѐ што е потребно за да се произведе современ мебел. Инаку, ДАНТИ-КОМЕРЦ се познати низ цела Македонија бидејќи 25 години се на пазарот и 25 години луѓето секогаш се враќаат кај нив со насмевки на лицата! Салонот се наоѓа на улицата „ДРВАРСКА“-35, Струмица

Во продолжение погледнете дел од широкиот асортиман на производи во салонот: