Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ДОКАЖАНО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО СТРУМИЦА: МАРКЕТИ „ЗДРАВЕЦ“ ПОВТОРНО СО СУПЕР ЦЕНИ ЗА СУПЕР ПОТРОШУВАЧИ!

Маркети „Здравец“ на својата официјална фејсбук страница повторно објавија фотогалерија од производи со намалени цени која гласи:

СУПЕР ЦЕНИ ЗА СУПЕР ПОТРОШУВАЧИ🥇🥇✅

Докажани најниски цени! Докажано најдобра услуга!

Докажано најдоброто за вас!❤️

Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија од производите: