(ФОТО) ЗАПОЧНУВА ГОЛЕМА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА ВО МАРКЕТ-ПРОМЕТ ЕЛЕКТРИК ВО НОВО СЕЛО!

април 10, 2018

Со огромно задоволство ве известуваме дека во МАРКЕТ-ПРОМЕТ ЕЛЕКТРИК во Ново Село започнува голема 🌼 ПРОЛЕТНА АКЦИЈА 🌼 од 10 до 14 април во продажниот салон! Затоа побрзајте и искористете ги овие големи пролетни попусти. Секој купувач го следува гратис сендвич и сок!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ