(ФОТО) Струмичанката Љупка Митрова во нова заносна фотосесија!

април 27, 2018

Модната блогерка Љупка Митрова тргна на пат… веројатно преку Валандово и Валандовско Брдо за родната Струмица, но по пат почувствува потреба да застане и да направи неколку фотографии во свој стил.

Струмичката убавица почувствува потреба да направи нова фотосесија во природа, го запре автомобилот и излезе да се прошета и да позира среде стариот пат!

https://www.instagram.com/p/Bh17utzFRLO/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bh1hEVblau5/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bh1gXraFr-9/?utm_source=ig_embed

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: