strumica denes logo

(ЕКСКЛУЗИВНО) СЕДУМКА ВРЕДНА 10.191.596 денари уплатена во Струмица!

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 16, 2018

Категории:

Култура

30-тото коло на НовоЛото 7/34 одржано на 14.04.2018 година ја донесе  20-тата СЕДУМКА во Македонија. Извлечените бореви во ова 30-то коло беа 4,10,13,20,23,25,32 и дополнителниот, бројот 3.

Една од повредните седумки во постоењето на НовоЛото 7/34 вредна 10.191.596 денари е постигната во Струмица. Имено, во продажното место ВАТКОС Струмица уплатени се само 5 комбинации, во вредност од 100 денари, а добитна е токму петата комбинација. Играчот го уплатил своето среќно НовоЛото 7/34 ливче на истиот ден на извлекувањето на 14.4.