strumica denes logo

ГОЛЕМ САЕМ НА БАУЦЕНТАР ТЕМПЕРА ВО СТРУМИЦА, НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Автор:

Датум:

април 30, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 30, 2018

Категории:

Култура

Почитувани читатели, со огромно задоволство сакаме да го најавиме големиот саем на БАУЦЕНТАР ТЕМПЕРА кој ќе се одржи во Струмица на 03,04 и 05 маj.  На самиот саем ќе биде приложен:

ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ

КОМПРЕСОРИ

ХРИДРОФОРИ 

КОСИЛКИ ЗА ТРЕВА ТРИМЕРИ

ПУМПИ ЗА НАВОДНУВАЊЕ

ПРСКАЛКИ 

На саемот исто така ќе бидат опфатени големи светски реномирани брендови:

HUSQVARNA

MAKITA

BOSCH

AGRINA

LAYOR

VILLAGER

Инаку, ТЕМПЕРА се наоѓа на улицата ЛЕНИНОВА БР. 84“ веднаш до центарот за социјални работи !