strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ: ПИЦЕРИЈА РАФАЕЛО-НОВО СЕЛО ИМА ПОТРЕБА ОД ПИЦА МАЈСТОР,РАБОТНИК ЗА ВО КУЈНА И КЕЛНЕР\KA

Автор:

Датум:

мај 17, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 17, 2018

Категории:

Култура
Пицерија Рафаело-Ново Село има потреба од пица мајстор, работник за во кујна и келнер\ка Информации на телефон: 075-416-088