strumica denes logo

(ВИДЕО) И ОВАА ГОДИНА КОКИ ЌОСЕВ НЕ ИЗНЕНАДИ СО НЕВЕРОЈАТЕН ФИЛМ ЗА МАССУМ 2018!

Автор:

Датум:

април 21, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 21, 2018

Категории:

Култура
Оваа е филм за едно изгубено детство, темата е семејно насилство, од кое многу деца и семејства страдат. Инаку, филмот го освои второто место на традиционалниот средношколски натпревар МАССУМ!
Cценарио, режија, монтажа и камера Коки Ќосев, главна улога Мартин Ангелов, под менторство на проф.Билјана Костадинова.

Во продолжение погледнете го: