strumica denes logo

(НОВО ВО СТРУМИЦА) ВАШИТЕ СЛАВИ, РОДЕНДЕНИ, МАТУРСКИ ЗБОГАТЕТЕ ГИ СО ВКУСНИ ПИРОШКИ!

Автор:

Датум:

април 20, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 20, 2019

Категории:

Култура

Слава без пирошка не е слава! Затоа секогаш нешто што најпрвин се залагаме за него се токму пирошките. Но, имате начин и да не мислите на нив и тоа да го препуштите на вистински професоналци! Пирошките за вашите слави, родендени, матурски забави и сл. може да ги порачате на следниот телефонски број: 077 736 543 или пак на следниот фејсбук профил: https://www.facebook.com/pg/Piroskite.na.Sanja/about/?ref=page_internal . Побрзајте и вкусете ги највкусните пирошки во Струмица!