strumica denes logo

ДА СТАВИМЕ КРАЈ НА БЕЗМИЛОСНОТО ТЕПАЊЕ ЖИВОТНИ ВО СТРУМИЦА – ДЕНЕСКА 18:00 ЧАСОТ, ДОМ НА АРМ-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 12, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 12, 2018

Категории:

Култура

Мора да ставиме крај на безмилосното тепање животни на кое сите ние сме сведоци. Мораме да ставиме крај на слободното движење на запрежни коли, сечачки и слични возила по улиците на градот. Ве поканувам да се вклучите во оваа граѓанска иницијатива во која ќе размениме мислења, проблеми и можни решенија кои ќе бидат доставени на надлежните.

Целта е јасна, Струмица да ја направиме похуман град и поубаво место за живеење!

Денес од 18:00 до 20:00 ДОМ НА АРМ-СТРУМИЦА