Home

Perdormire
Култура

КОСТА ЈАНЕВСКИ НА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ФИРМИТЕ – ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОРИ НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ!

Home

Градоначалникот Коста Јаневски денеска ја одржа традиционалната средба со претставниците на фирмите – генерални спонзори на годинашното издание на струмичкиот карневал на која што им беа врачени пригодни подароци. На средбата беше потврдена заедничката цел карневалот во 2019 година да биде уште поуспешен.