Home

Perdormire

Економија

Економија Струмица

КОСТАДИНОВ: НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА, ПОТПИШАН Е ДОГОВОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРВИОТ БУЛЕВАРСКИ МОСТ ВО ИСТОРИЈАТА НА СТРУМИЦА!

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица: Вчера реков дека најдоброто допрва доаѓа! Денеска го потпишав договорот за најголемиот капитален проект во...

Економија Струмица

Работењето на Еуромакс е секогаш под стриктна контрола, регулирано и усогласено со најстрогите меѓународни и домашни законски прописи!

Предрасуди и Стереотипи: „ЕуромаксРесорсис е “банкротирана” компанија со матна и контроверзна структура на акционери и инвеститори … манипулативна и...

Економија Струмица

ЕУРОМАКС: Независно мониторинг тело ќе го контролира влијанието на рудникот врз животната средина!

Предрасуди и Стереотипи: ”Рудници на Смртта”, “Еко-Геноцид”… никогаш и никаде на светот не може да постои современо, одговорно и одржливо рударство(!??)...