Perdormire

Струмица

Струмица

(ФОТО) ЃУРЃА ОД СТРУМИЧКО ГИ СОБИРА СИТЕ НАГРАДИ, ДОСЕГА ДОБИЛА 10 НАГРАДИ ОД КОИ ДВА АВТОМОБИЛА!

Струмичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка (според досега виденото) на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на...

Струмица

ДОЈДЕ КРАЈОТ НА ЛЕТНАТА СЕЗОНА: БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ПОСЛЕДНИОТ ВИКЕНД ЗА ОВА ЛЕТО ВО КЛУБ ИНДУСТРИЈАЛ, НАСКОРО СЛЕДУВА НОВ ПРОЕКТ!

Дојде крајот на летната сезона 2019, #SummerClubIndustrial беше проектот кој после 20 години во нашиот град Струмица донесе многу забави и различни ,,Евенти’’...

Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТА ЈАНЕВСКИ ПОСЕТИ ДЕЛ ОД ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА!

Градоначалникот Коста Јаневски, вчера, посети дел од основните училишта во населените места. Со извршените инфраструктурни зафати и набавката на нови нагледни...

Струмица

ДОСЕГА НЕВИДЕНО ВО ГРАДОТ: „АТЛАНТИС“ НАСКОРО ГО ОТВОРА ПРВИОТ УЛТРА МОДЕРЕН ФИТНЕС И СПА ЦЕНТАР ВО СТРУМИЦА НА ПОВРШИНА ОД 1.200 m2 ВО „ГЛОБАЛ“!

„АТЛАНТИС“ наскоро го отвора првиот ултра модерен фитнес и СПА центар во Струмица во „Глобал“ на трети спрат на површина од 1.200 m2! Струмица Денес дознава...