bandr
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) „Паркиралишта Струмица“ донираше играчки во колонот 6 на градинката „Детска Радост“

Се зголеми фондот на играчки во клонот 6 на градинката „Детска радост“ во Струмица… Потврдувајќи ја својата општествена одговорност, Јавното претпријатие...

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Потсетување од минатата година: Струмичани со нетрпение го очекуваат првиот снег!

Секоја година радоста на струмичани по паѓањето на првиот снег во Струмица нема крај! Но, додека го очекуваме првиот снег за оваа година, да се потсетиме на...

Струмица

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Струмица во соработка со познатиот физиотерапевт м-р Марјан Димитриев на 15 ноември 2018 (четврток) – попусти до 30%

Имате проблеми со болки и вкочанетост во половината, рбетот, грбот и вратот? Потребни ви се совети и консултации за да ги решите вашите проблеми ? Не сте...