bandr

Култура

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПРАШУВАТЕ КАДЕ СЕ НАОЃААТ НАЈДОБРИТЕ ТРЕНЕРКИ ВО СТРУМИЦА? „ПРЕМИУМ ЕМ“ Е НАШИОТ ОДГОВОР!

Ако нас не прашате каде се наоѓаат најдобрите и најквалитетните тренерки во градот, тогаш нашиот одговор со сигурност би бил „ПРЕМИУМ ЕМ“ . „ПРЕМИУМ ЕМ“ се...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ДОБРА УСЛУГА, КВАЛИТЕТЕН МЕБЕЛ И ПРИСТАПНИ ЦЕНИ: „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ ВЕЌЕ 10 ГОДИНИ УСПЕШНА РАБОТА!

10 години успешна работа! 10 години откако „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ со квалитетен мебел и пристапни цени за секој, ги уредува домовите  на нивните клиенти. За...

Култура

АНКЕТА: СЕ СОГЛАСУВАТЕ ЛИ СО НОВОТО ИМЕ? ВЛАДАТА СООПШТИ ДЕКА ОД ДЕНЕС ОФИЦИЈАЛНО СМЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА!

Од Владата информираат дека денеска влегува во сила Конечната Спогодба за решавање на разликите опишани во резолуциите 817 (1993) и 845 (1993) на Советот за...

Култура

МИЛЕНИЦИТЕ НА СТРУМИЧКАТА ПУБЛИКА Divolly & Markward ПОТПИШАА ДОГОВОР СО ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ИЗДАВАЧКИ КУЌИ ВО СВЕТОТ!

Милениците на струмичката публика  Divolly & Markward кои отсекогаш знаеле како да ги расположат струмичани не информираа дека потпишале договор, односно...

Култура

(ФОТОГРАФИИ ДИРЕКТНО ОД ВИТЛЕЕМ) ИГОР ОД СТРУМИЦА РАСКАЖУВА: ОТЕЦ ИСАК И ВИТЛЕЕМ ГИ САКАТ МАКЕДОНЦИТЕ, А МАКЕДОНИЈА ЈА НАРЕКУВААТ СВЕТА ЗЕМЈА!

Струмичани вчера и денес присуствуваа на светата литургија во Витлеем, а истата беше одржана од руската,грчката и јерусалимската Епархија. Молитвата оче Наш за...

Култура

(AНКЕТА): Св.Валентин или Св.Трифун?

Овој месец, традиционална тема на зборување се веќе добро познатите празници , оној на вљубените- „Св.Валентин“ и другиот на љубителите на виното- „Св.Трифун“...