strumica denes logo

Шах и Board games денеска во Струмица во рамки на СОФ 2023!

Автор:

Датум:

јули 20, 2023

Автор:

Датум:

јули 20, 2023

Денеска, со почеток во 19:00 часот ШАХ и BOARD GAMES на програмата на СОФ2023!

Локација: Двор на СОУ „Јане Сандански“ Струмица

Поканети се сите мали и големи деца да играме заедно друштвени игри каде секој е победник а, за оние кои сакаат умствени и стратешки предизвици ќе можат да играт шах и да учат од членовите на шаховскиот клуб „Цареви Кули“ Струмица