Perdormire
Временска прогноза

ПОГЛЕДНЕТЕ ДО КОГА ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ТРОПСКИТЕ ГОРЕШТИНИ!

Home

Тропското време во земјава ќе потрае до средината на следната недела кога ќе има намалување на максималните температури за неколку степени.

Денеска минималните температури ќе се движат од 11 до 20 степени, а максималните од 28 до 36 степени. Во Струмица и околината слично време со утринска температура до 18 степени, а дневна до 35 степени.

Во сабота минималните температури ќе се движат од 12 до 21 степен, а дневните од 29 до 37 степени, а во недела минималните температури ќе се движат од 12 до 20, а дневните од 30 до 38 степени. Во понеделник минималните температури ќе се движат од 13 до 22 степени, а дневните од 31 до 39 степени, додека во вторник минималните температури ќе се движат од 13 до 21 степен, а дневните од 31 до 38 степени. Пад од неколку степени ќе има в среда за кога се прогнозираат максимални 31 степен.