strumica denes logo

Какво време ја очекува Струмица наредните денови?

Автор:

Датум:

јануари 16, 2019

Автор:

Датум:

јануари 16, 2019

Снегот знае да ни зададе доста проблеми деновиве. Што вели временската прогноза за наредните денови, прочитајте во продолжение: